Hopper

 
 
 
 
Alfa GT (DTC-info her Blodbanken her)
var en af sin årgangs bedste hopper med sejr i Hoppederby som højdepunkt. Med Taroks datter Gloria GT som mor har hun 3 millionvindende søskende.
Hun er stutteriets grand old lady og nu pensionist. Hendes datter Rhea har overtaget hendes plads i avlen på Brolund, og hendes søn Perfect Goal bor også her.

Sweet As Candy (S) (DTC-info her ST-info her Blodbanken her)
var en af sin årgangs bedste svenske hopper med sejre i Dronningepokalen og Stochampionatet. 1.6 millioner skr tjente hun på 20 starter. Hun flyttede fysisk og på papiret til Danmark og Brolund i 2011 og blev i 2012 mor til Albatros.
Hun er nu atter svenskregistreret og hendes sidste føl er Draco.
Candy er nu pensionist.
 
Rhea (DTC-info her Blodbanken her)
var en extremt talentfuld hest, men med alt for let til galop....Rhea vandt løb som 2-, 3-,4-, og 5-åring, deltog i Jysk 3-årings-GP (1. i prøve), Kriterium Hoppeløb (G som 3.), og Derby Hoppeløb (1. i prøve). Rheas mor og mormor vandt Derby Hoppeløb.
Mormor Gloria GT (e. Tarok) blev mor til 3 millionærer.
Rhea har hingsteføl efter Bar Hopping (Muscle Hill) og er i fol ved Wishing Stone
 
Moa (DTC-info her Blodbanken her)
vandt 4 sejre som 3-åring, startede i Jysk 3-års Hoppe-GP (5.), Kriterium Hoppeløb og Derby Hoppeløb (2. i prøve).
Moa (e. Scarlet Knight) er søster til Opossum (320.000nkr)  og T.Rex (rek. 10.5a, startede i Dansk Derby (2. i prøve), vandt V75--løb, nu sejrshest i Finland (39 sejre))
Stammen fra Biretto (35 sejre) har også bragt hendes afkom Pointer (27 sejre), Agouti (24 sejre) og Emu 38 sejre)  samt Agoutis afkom Nubia (11.0a - 9 sejre) og
Rio Grande (11.3a - 15 sejre). Moa er oldebarn af Biretto.
Moa er i fol ved Great Challenger
 
 
Bent Lindhardt